miercuri, 8 mai 2019

Zi de meditatii Osho, 26.04@ HERMITAGE

"Meditation has a beginning but no end. It goes on and on, for infinity, for eternity. Meditation makes you part of existence. It allows you the freedom of becoming one with the whole." - Osho 

~ Awaken your vital energy ~Listen~ Be

Va invitam la workshop-uri de explorare, transformare si evolutie personala sustinuta de practica starii de meditatie prin intalniri pe care le sustinem in Bucuresti o data la 2-3 luni.
Daca vreti sa experimentati cateva tehnici de meditatie pe care apoi le puteti practica acasa sau in viata de zi cu zi, va invitam cu drag la aceste workshop-uri de meditatie. Urmatorul va avea loc pe 4 aprilie, 10.00- 18.00 la Hermitage, Mihai Eminescu 127. 
Vom savura impreuna urmatoarele meditatii Osho: Meditatia Mandala, Meditatia No Dimensions, Meditatia Nadabrahma, Meditatia Mahamudra, Meditatia Kundalini.  

Daca vreti sa explorati meditatiile active si pasive, meditatia in general, va invitam sa parcurgem impreuna un weekend de tune in, de experimentare a calitatii meditative prin meditatii active si pasive, tehnici de respiratie, ascultare interioara, reconectarea la resursa de energie si tacere interioara. Este mai degraba o zi de practica a meditatiei prin tot ce facem si suntem. Meditatia inseamna prezenta in primul rand...





Pe parcursul workshop-ului practicam atat Meditatii Active - tehnici ce lucreaza fizic, emotional si energetic, ce implica mai intai lucrul pe corp si curatarea/ exprimarea corporala si emotionala prin miscare, respiratie energizanta, scuturarea corpului, dans liber - cat si meditatii pasive (in care nu se foloseste miscarea atat de mult). 'Programul' va decurge in functie de energia grupului, fiind mai degraba un proces pe care il vom parcurge impreuna.

Prin Meditatiile Active vei practica si explora tehnici ce te ajuta sa te eliberezi de stres sau tensiuni acumulate in corpul fizic si emotional, exercitii ce te sustin sa te relaxezi in interior, sa iti reincarci bateriile cand ai nevoie, vei explora tehnici ce iti dezvolta si mentin claritatea interioara ca apoi sa te bucuri de starea meditativa, o stare naturala de a fi la care putem reveni mereu chiar si in mijlocul celor mai stresante situatii din viata de zi cu zi.
Prin Meditatiile Pasive vei explora starea de prezenta, de ascultare din interior, starea de martor, de ... A FI.
In esenta, meditatia este o calatorie de la A FACE la A FI.

Locatie: Hermitage, Str. Mihai Eminescu 127
Program: 10.00 - 18.00
Contributie: 250 lei
*1 sesiune: 50 lei  

~ Include: pauza de ceai, fructe, snacksuri sanatoase, materiale folosite pe parcursul workshop-ului.

Info & inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, 0728 775 498 (Kiran)
***Inscrierea devine valida dupa achitarea contributiei de participare.

* Este recomandat sa aveti haine lejere (sport) de schimb si o sticla de apa plata.
* Va rugam sa ajungeti cu 15 de minute mai devreme pentru a fi in spatiu acordandu-va timp si pentru facilitarea lina a accesului in spatiu si sala.

Va invitam la un altfel de self investement: relaxarea si scufundarea in A FI, regasirea si explorarea de sine prin meditatie :)  


Facilitatori:
Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata cu diferite practici de meditatie, din 2007 sustinand seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (emotional release), terapie experientiala si trance dance. Kiran s-a specializat de asemenea in Watsu (terapie in apa) si masaj traditional balinez. Colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli (pe care le reprezinta) din domeniul meditatiei, dezvoltarii personale si terapiei experientiale precum OIMR- India, TantraLife - Italia, Humaniversity - Olanda si Trance Dance International - SUA printre altele. Sustine cursuri in Romania (unde locuieste) si frecvent in Germania. Kiran si Jivan au parcurs training-ul de specialitate si sunt certificati de Osho International Meditation Resort sa sustina sesiuni si workshop-uri de meditatii active Osho. 
Pe parcursul anilor au sustinut cursuri in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India, Rusia. In workshop-urile si sesiunile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, vindecare, profunzime, acceptare si prezenta. 
Pentru ei meditatia este o stare naturala la care putem reveni oricand pe parcursul zilei, transformand-o intr-un mod de viata. 

Testimoniale:

"Acelasi spatiu primitor, aceiasi facilitatori minunati care creeaza cadrul in care transformarea poate fi posibila.
Meditatia Dinamica mi-a aratat cum, in ultimele luni, am uitat sa ma bucur si sa celebrez faptul ca traiesc. Au fost 7 zile pline, surprinzatoare...pentru mine au fost ca o calatorie in care am reinvatat sa ma bucur, sa rad cu pofta si sa sarbatoresc faptul ca exist.
Si pentru asta va multumesc, Kiran si Jivan. Explicatiile pe care le-ati dat la inceputul fiecarei meditatii au fost de un real folos pentru mine. Le-am apreciat cu atat mai mult cu cat erau impartasite din experientele voastre si aveau aplicabilitate imediata.
Recomand cu caldura seriile de meditatii facilitate de Kiran si Jivan."- Marius Neagu

"Kiran asi Jivan creeaza un spatiu deschis, direct, nonconformist si foarte cald, unde atentia la cele mai mici detalii te face sa te simti ocrotit, sa te deschizi, doar sa fii acolo in liniste si pace, ca si cum timpul sta pe loc. Este un spatiu al calatoriilor interioare, lungi, intense, uneori istovitoare sau chiar dureroase, dar mereu revelatoare. Este un spatiu in care m-am simtit incurajata cu mare delicatete si subtilitate sa ma deschid, sa am curajul sa fiu vulnerabila, sa ma descopar. Kiran si Jivan impartasesc cu mare deschidere experienta lor in meditatie, viata, redescoperire, autocunoastere, oameni; sunt mereu acolo, fara sa fie acolo, iti sunt mereu alaturi, dar tu esti mereu cu tine insuti, te sprijina intr-un mod delicat dar provocator, mereu calduros si plini de iubire"- Anonim :) 

Click AICI si AICI daca vrei sa citesti alte testimoniale de la participanti :) 



OSHO is a registered trademark to OSHO International Foundation used with permission www.osho.com/trademarks

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...