luni, 12 octombrie 2020

3 zile de explorare, eliberare si revitalizare prin meditatii active, 26- 28 Martie@ online LIVE

Va invitam la sesiunile de meditatie activa pe care le sustinem in martie online Live pe zoom intre 26-28 martie. Vom explora o meditatie activa prin dans si Gibberish dimineata la 7.30 si Meditatia OSHO Kundalini seara la 19.30. 

Duminica va fi un sharing circle dupa practica de meditatie de dimineata. Tot duminica, 28 martie, dupa meditatia de seara, vom incheia, celebra si onora aceste zile de meditatie impreuna prin 30 de min Singing Circle cu Khalid (Belgia). 

Dimineata incepem prin a ne incalzi si pregati corpul cu exercitii de respiratie si shaking sau prin dans, apoi exploram Gibberish ca si tehnica de curatare si eliberare interioara.

Gibberish este una dintre cele mai stiintifice metode de curatare a mintii. Este o tehnica eliberatoare ce incurajeaza sunete expresive si miscari ale corpului in prima etapa urmata de o profunda si tacuta relaxare. 


Iar seara vom practica Meditatia OSHO Kundalini, o metoda simpla, placuta si eficienta de relaxare si reconectare la sine la finalul zilei. Meditatia dureaza o ora si are o muzica special creata ce sustine practica meditativa. Primele 2 etape implica miscarea corpului prin shaking (scuturarea corpului) in prima etapa si prin dans liber in a doua etapa. Ultimele 2 etape (witnessing- observarea din a 3-a etapa si relaxarea din ultima etapa) sunt parcurse in nemiscare. 

Primele doua etape sustin degajarea si relaxarea corpului, mintii si fiintei, maia les acolo unde curgerea energiei a fost reprimata si blocata. Apoi energia poate sa curga, sa danseze si sa fie transformata in bucurie.    

Impreuna ne sustinem sa ramanem conectati, sa avem incredere in viata, sustinandu-ne unii pe ceilalti si lumea in inimile noastre ~

*Participarea pe baza de donatie* 

Daca vreti sa participati alaturi de noi si prieteni din toata lumea, trimiteti un mail la kiran.jivan.info@gmail.com pentru a primi link-ul de conectare.  
Inscrierile se fac pana pe 25 martie. 

'Poti folosi acest timp de criza sa te transformi, foloseste-l pentru cresterea ta personala. Nimic nu este ca un moment critic in istorie: totul este tensionat, totul este intens si totul a ajuns intr-un varf de unde roata se va intoarce. Foloseste aceasta poarta, aceasta oportunitate si transforma-te. De aceea eu pun accentul pe revolutia individuala.' - Osho




*OSHO este marca inregistrata folosita cu permisiunea OSHO International Foundation www.osho.com*

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...