marți, 14 ianuarie 2020

OSHO Dynamic Meditation@ Bucuresti



Va invitam cu drag la urmatorul program experiential profund de detox si fitness emotional prin 21 dimineti de explorare, eliberare si transformare personala prin practica si aprofundarea Meditatiei Dinamice OSHO in Bucuresti la Hermitage.

Vei explora o metoda profunda de detoxifiere a corpului, mintii si sufletuluiMeditatia Dinamica este o experienta de fitnes emotional, un workout holistic de dimineata ce iti purifica mintea-corpul si sufletul.

REDESCOPERA-TE SI TRANSFORMA-TE PRIN MEDITATIA DINAMICA OSHO cu Jivan & Kiran
*Bucuresti 2020* 
HERMITAGE. Mihai Eminescu 127. BUCURESTI







Investitia ta:
ALL (21 zile): 800 lei 
2 saptamani (14 zile consecutive): 580 lei
1 saptamana (7 zile consecutive): 310 lei
3 sesiuni consecutive: 150 lei 
*pentru plata efectuata in avans 

*Contributia include: participarea, material de curs, ceaiuri organice, fructe & snacks-uri sanatoase ce vor fi savurate dupa Dinamica, poate in drum spre birou ;) 
*Recomandam participarea la tot programul pentru o profunda transformare si schimbare interioara. Minim 7 dimineti succesive, fiind un proces de grup de explorare personala si transformare interioara ce il parcurgem impreuna. Minim 7 dimineti succesive sunt importante pentru a simti o evolutie si a vedea efectele Meditatiei Dinamice in viata de zi cu zi.  

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, WhatsApp +40 728 775 498 (Kiran)
*Inscrierile devin valabile dupa achitarea contributiei de participare.

Vǎ propunem sa va incepeti dimineata cu o portie de fitness emotional, purificare, detoxifiere si claritate interioara, expansiune si energizare prin Meditaţia Dinamicǎ OSHO. 

Meditaţia Dinamicǎ OSHO dureazǎ o orǎ ca si practica/ tehnica, se face cu ochii inchisi (ideal o banderola pe ochi - vom avea la sala) şi are 5 etape:
  • RESPIRATIE rapidǎ, accelerata cu un ritm haotic (accent pus pe expiraţie), 
  • CATHARSIS (exprimarea diverselor stǎri/ emoţii prin miscarea corpului, dans, verbalizare, râs, etc.),
  • JUMP! - salt  pe loc, cu bratele sus 
  • STOP! FREEZE as you are - NEMISCARE, tǎcere, fii martor la tot ce simti si gandesti 
  • CELEBRARE prin dans liber. Dance any way you feel like  


                                              
Fiecare sesiune se desfǎşoarǎ între orele 07.00- 08.30 şi poate cuprinde: exerciiţii de încǎlzire a corpului, explicaţie şi demo, efectuarea tehnicii si un ceai cald informal dupa :)   

Meditatia Dinamicǎ este un proces complex, ce include atât metode de (psiho)terapie- exprimarea emoţiilor - cât şi de meditaţie. Este o tehnicǎ foarte activǎ şi energizantǎ ce ne deblocheazǎ respiraţia, corpul, energiile din interior, etape urmate de tǎcere, observare (witnessing) şi dans.
Meditaţia Dinamicǎ ajutǎ la eliberarea stresului din corp şi din minte, ceea ce apoi creeazǎ spaţiu în interior pentru relaxare şi tǎcere. Un alt efect este detoxifierea din toate punctele de vedere: corporalǎ, emoţionalǎ, mentalǎ.

*Se face pe stomacul gol, puteti bea apa sau ceai inainte. Vom avea ceai, fructe si snacks-uri dupa practica tehnicii.
*Este recomandat sa aveti haine lejere/ sport de schimb si sosete de stat in sala.
*In prima zi va rugam sa ajungeti la 07.00 CEL TARZIU, mai ales daca nu ati mai experimentat niciodata Meditatia Dinamica.
*La 07.15 incepe explicatia iar practica tehnicii incepe la 07.30 fix - cand se inchide si usa la sala :)

 FacilitatoriKiran si Jivan  au o experienta bogata si variata in lucrul cu oamenii, din 2007 sustin impreuna seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (in care includ tehnici emotional release), terapie experientiala si trance dance. S-au specializat ca facilitatori si colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli din domeniul meditatiei, dezvoltarii personala si terapiei experientiale precum OIMR- India, TantraLife - Italia, Humaniversity - Olanda si Trance Dance International - SUA printre altele. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Au fost invitati si au sustinut cursuri in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia. Sustin seminarii de tantra & meditatie create special pentru dansatorii de tango, in cadrul unor tabere sau festivaluri internationale de tango. In seminariile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare si prezenta.
Click AICI daca vreti sa vedeti imagini de la cateva programe sustinute de ei. 
                                    
Testimoniale:

"Acelasi spatiu primitor, aceiasi facilitatori minunati care creeaza cadrul in care transformarea poate fi posibila.
Meditatia Dinamica mi-a aratat cum, in ultimele luni, am uitat sa ma bucur si sa celebrez faptul ca traiesc. Au fost 7 zile pline, surprinzatoare...pentru mine au fost ca o calatorie in care am reinvatat sa ma bucur, sa rad cu pofta si sa sarbatoresc faptul ca exist.
Si pentru asta va multumesc, Kiran si Jivan. Explicatiile pe care le-ati dat la inceputul fiecarei meditatii au fost de un real folos pentru mine. Le-am apreciat cu atat mai mult cu cat erau impartasite din experientele voastre si aveau aplicabilitate imediata.
Recomand cu caldura seriile de meditatii facilitate de Kiran si Jivan. La urmatoarea serie, ma gasiti acolo!"- Marius Neagu

"In lucrul cu oamenii Kiran si Jivan creeaza un spatiu deschis, direct, nonconformist si foarte cald, unde atentia la cele mai mici detalii te face sa te simti ocrotit, sa te deschizi, doar sa fii acolo in liniste si pace, ca si cum timpul sta pe loc. Este un spatiu al calatoriilor interioare, lungi, intense, uneori istovitoare sau chiar dureroase, dar mereu revelatoare. Este un spatiu in care m-am simtit incurajata cu mare delicatete si subtilitate sa ma deschid, sa am curajul sa fiu vulnerabila, sa ma descopar. Facilitatorii, Kiran si Jivan, impartasesc cu mare deschidere experienta lor in meditatie, viata, redescoperire, autocunoastere, oameni; sunt mereu acolo, fara sa fie acolo, iti sunt mereu alaturi, dar tu esti mereu cu tine insuti, te sprijina intr-un mod delicat dar provocator, mereu calduros si plini de iubire"- Anonim :) 

Click AICI si AICI daca vrei sa citesti alte testimoniale de la participanti :) 

Va invitam sa contactati surse profunde din interior ce va pot inspira si sustine in viata de zi cu zi!

***NOTA: Meditatiile active facilitate de Kiran si Jivan sunt oferite ca o practica experientiala. Aceste meditatii sunt recomandate si deschise tuturor indiferent de varsta sau background, fie ca esti curios, incepator sau practici arta meditatiei. Acest curs nu ofera posibilitatea participantilor de a facilita apoi meditatii active OSHO, ci ocazia de aprofundare a experientei meditative in viata de zi cu zi pentru bunastare/ transformare personala. Pentru a facilita tehnicile de meditatii active este necesar sa se parcurga Training-ul de facilitator meditatii OSHO, formare oficiala disponibila in OSHO Meditation Resort, Puna, India. ***

OSHO is a registered trademark to OSHO International Foundation used with permission www.osho.com/trademarks

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...