marți, 15 septembrie 2020

OSHO Meditative Therapy: Talking to Your BodyMind - online live course of 7 evenings (in English) with Kiran, 3-9.05

 *OSHO Reminding Yourself of The Forgotten language of Talking to Your BodyMind

~parcurs de 7 seri consecutive, 19.30- 20.45  

Va invitam sa experimentati ultima terapie meditativa creata de Osho, un proces profund de relaxare si meditatie ghidata ce ne reconecteaza cu intelepciunea corpului si capacitatea naturala de regenerare a corpului. Vom explora o terapie meditativa ce ne ajuta sa (re)invatam sa folosim conexiunea corp-minte pentru a ne sustine sanatatea si bunastarea.


Comunicarea cu corpul, ascultarea mesajelor corpului este o metoda ce se practica din timpuri stravechi in Tibet. Osho a revitalizat si actualizat multe din aceste metode, facandu-le accesibile omului contemporan.

Talking to the BodyMind dureaza 7 zile (seri) consecutive si hraneste imprietenirea cu corpul si mintea noastra.
Pe parcursul cursului participantii sunt ghidati sa vorbeasca direct cu corpul lor si prin aceasta reconectare sa isi retrezeasca si mobilizeze energia interioara creativa si vindecatoare si sa imbine relaxarea cu constientizarea. Astfel invatam sa vorbim bland si constient cu orice durere sau simptom ce ne aduce durere in corp si/sau in viata.

Acest parcurs iti ofera ocazia sa inveti cum sa comunici cu corpul si cu mintea ta la nivel profund, sa iti (re)activezi propria putere interioara vindecatoare (vindecatorul interior) si s aiti oferi tie zilnici minim o ora de relaxare profunda si (re)conectare la tine.

Fiecare sesiune este diferita si include: 10 min de prezentare si aprofundare de la zi la zi, 1 ora Talking to the BodyMind, sharing la finalul procesului. Procesul dureaza 7 zile consecutive si lucreaza din ce in ce mai profund de la o zi la alta.



Kiran faciliteaza aceasta terapie meditativa Osho cu multa prezenta, (com)pasiune si blandete.

Contributia ta: 360 lei

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com

Dupa ce va inscrieti, revenim pe mail cu detalii si link-ul de conectare.

*OSHO este marca inregistrata folosita cu permisiunea OSHO International Foundation www.osho.com*

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...