sâmbătă, 24 septembrie 2011

Love in Action/ 7-9 Oct- intro in Encounter Humaniversity cu Chandrika si Dharmaraj



"Pentru mine Encounter este inima si sufletul Humaniversity. Este una dintre cele mai practice si eficiente metode pe care le poti aplica in viata de zi cu zi. In principiu, encounter (n.n. intalnirea) este o tehnica de constientizare de sine ce foloseste confruntarea onesta a celuilalt si deschidere sa primesti feedback de la ceilalti."- Veeresh

Dragi prieteni,

Al 2-lea curs marca Humaniversity a avut loc in Bucuresti intre 7-9 Octombrie: Love in Action- introducere in Encounter Humaniversity- cu Chandrika si Dharmaraj, 2 prieteni dragi si terapeuti ce ne inspira (ambii terapeuti extraordinari la Humaniversity)


Mai jos, cateva momente surprinse la finalul cursului. Enjoy it!

Love in Action- intro in Humaniversity Encounter, 7-9 Oct @ Studio Experimental


Acest curs a fost despre cum sa (ne) comunicam/ exprimam cu iubire, integritate si prietenie. 
Daca evitam sa facem fata conflictelor dintre noi si ceilalti (lumea exterioara) , asta ne opreste sa ne apropiem de ceilalti. Cu totii evitam conflictele- mai mult sau mai putin, constient sau inconstient- din dorinta de armonie pe care o avem profund in interior. Evitarea unui conflict nu este insa o solutie; acel conflict ramane in interior cand nu este impartasit, exprimat, il purtam cu noi in sistemul nostru- fizic, emotional, energetic. Acest gen de comportament - evitarea conflictelor- ne limiteaza viata sociala, viata de la birou si relatiile. De fapt, nu ne indeparteaza doar de ceillati, ne indeparteaza de noi insine in primul rand- daca ne gandim un pic, e ca si cum evitam (bagam sub pres) o parte din noi. 

Fie ca esti manager, leader, parte dintr-o echipa, iubit sau prieten, acest curs experiential te va sustine in drumul catre un proces interior ce te va sprijini sa (te) comunici mai clar, sa rezolvi conflicte si sa-ti imbunatatesti felul in care relationezi cu ceilalti. Este foarte important sa constientizam felul in care relationam cu ceilalti pentru ca asta ne arata cum relationam cu noi insine :)


Cel mai bun mod de a ne cunoste si de a ne implini visele de-o viata este prin relationarea cu ceilalti. Cu totii traim intr-o relatie- cu societatea, cu parintii, cu prietenii, colegii, etc. Suntem fiinte sociale si avem nevoie unii de ceilalti pentru a ne dezvolta sustinandu-ne in drumul cresterii personale. 
Humaniversity Encounter iti ofera o experienta ce-ti poate da fiori, o experienta prin care te simti total viu si in momentul prezent (AICI si ACUM). De asemenea, Humaniversity Encounter iti ofera experienta extraordinara de a-ti trai si exprima adevarul fara compromis. 
Acest weekend ne-a ghidat catre experienta adevaratei iubiri si prietenii, catre intelegerea artei de a relationa si cum ne putem imbogati toate relatiile- cu familia, prietenii, colegii, iubitii. 

Despre Chandrika
Chandrika este Directorul Exectutiv al institutului OSHO Humaniversity, unde locuieste, lucreaza si mediteaza din 1985. Terapeuta formata la Humaniversity, tine workshopuri in terapia Humaniversity, fiind specializata in terapia primal (terapie primara), probleme/conflicte parentale si dinamica de grup. De asemenea, Chandrika conduce urmatoarele training-uri la Humaniversity: Facilitator Meditatia AUM, trainingul de sexualitate si training-ul pentru cei ce vor sa se specializeze in facilitarea meditatiilor sociale Humaniversuty.
O pasiune speciala pentru Chandrika este sa conduca de 2 ori pe an programul Tan-Ju la Humaniversity, un program dedicat adolescentilor. Tan-Ju ofera o educatie sociala si emotionala pentru adolescenti si ii introduce in lumea meditatiei.

Licentiata cu un master in psihologie, Chandrika a lucrat ca psiholog in scoli din Elvetia. Apoi au urmat studii si practica intensiva in terapie si tehnici orientale, specializandu-se cu Veeresh, Bert Hellinger (constelatii familiale), Dan Casriel (cel ce a creat procesul de terapie de grup Bonding), Leonard Orr (Rebirthing) si Michael Barnett printre altii.

In 1976 a fost initiata de Osho in arta meditatiei si de atunci continua practica si integrarea meditatiei in viata de zi cu zi. In 1978 a intemeiat si a condus o mare comunitate Osho in Elevtia.

“Iubesc sa am grija de oameni si sa-i sustin in intelegerea faptului ca sunt demni de iubire exact asa cum sunt. Este pasiunea mea sa-i sustin pe oameni in drumul inapoi spre inima lor. Cand incep sa radieze, acest lucru ma face fericita si imi hraneste sufletul”. - Chandrika 

Dintre alte pasiuni ale Chandrikai: gatitul, ikebana, arta fotografica, scuptura, gradinaritul, pictatul si crearea de mandale.

Despre Dharmaraj
"Pasiunea mea este sa-i ajut pe oameni sa-si realizeze potentialul si sa ajunga la stele cu ambele picioare ferm pe pamant."


Telul lui este sa ghideze oamenii sa descopere solutii simple, practice si realiste. Dharmaraj crede cu tarie ca e foarte important e sa ne bucuram cat mai mult posibil de viata, asa ca nu uita sa aduca umor in munca sa. 


Inainte sa locuiasac si sa munceasca la Humaniversity a practicat legea corporatista  in Australia si a avut o cariera de succes in televiziune, finante si guvern. Dupa cativa ani in care a tintit doar bunastarea financiara si succesul, Dharmaraj a simtit nevoia sa-si schimbe viata: s-a hotarat sa devina terapeut si sa-si traiasca viata ghidata de iubire si prietenie. 


A ales sa studieze la Humaniversity pentru ca a fost impresionat de angajamentul lui Veeresh sa pregatesca cei mai buni terapeuti din lume si apoi de in tegritatea pe care a adus-o in munca lui. 


Astazi Dharmaraj este Master Staff Trainer, conduce seminarii pe toate aspectele legate de terapia Humaniversity si face parte din staff-ul lui Veeresh cand tine cursuri intensive. 
Acum scrie o carte despre terapia Humaniversity, carte ce se numeste "Raspunsul este mereu iubirea". Aceasta este a doua carte scrisa de Dharmaraj si va fi partenera primei carti despre psihologia Humaniversity- "Veeresh- Bliss Beyond Fear". 
Dharmaraj locuieste la Humaniversity cu Chandrika, sotia lui. 


*Locurile pentru acest curs au fost limitate!*


Info: sorana_mihaela@yahoo.com, 0724 233 091 (Sorana)


Let's keep exploring Love in Action! 

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...