joi, 21 noiembrie 2019

Zi de Meditatii Osho@ Bucuresti, 26 Aprilie

“Medicine cures your body; meditation cures your soul. Medicine heals the material part of you; meditation heals the spiritual part of you.”- Osho

Pentru cei curiosi sau dornici sa exploreze meditatiile active Osho si meditatia in general, pentru cei ce simt nevoia sa treaca constient prin viata, va invitam sa experimentati alaturi de noi meditatii Osho in Bucuresti la Hermitage. 

Urmatoarea data: 26 Aprilie
Programul se va desfasura intre 10.00- 18.30 si va include Gibberish Meditation, Mandala Meditation, No Dimensions Meditation, Nadabrahma Meditation, Kundalini Meditation.     

Info & inscrieri: Kiran. Jivan.Info@gmail.com  

Meditatiile active Osho- tehnici de meditatie ce combina miscarea cu nemiscarea si ne sustin mai intai sa ne descarcam stresul sau oboseala din corp – minte ca apoi sa ne relaxam, sa ne reconectam la sursa de energie si tacere din interior.






     Poate că înţelegem nevoia de a reduce stressul şi de a ne destinde dar să stăm aşezaţi pentru douăzeci de minute, să ne închidem ochii şi să încercăm să ne liniştim gândurile şi emoţiile permanente şi corpul agitat este de multe ori dificil sau imposibil. De fapt, a încerca să te relaxezi creează şi mai multă tensiune, atunci când ne luptăm cu noi înşine şi apoi ieşim din această tentativă simţindu-ne demoralizaţi, simţind că „meditaţia poate merge la alţii, dar nu este pentru mine!”
Sună familiar?
Vestea bună este: meditaţiile active Osho iau agitaţia, oboseala, stresul şi tensiunea noastră cronică în calcul şi sunt concepute special pentru a se adresa acestor ‘probleme’.
Paşii din cadrul fiecărei meditaţii active ne despovărează, ne elibereaza mai intai astfel încât nimic să nu ne stea în cale atunci când vrem să fim tăcuţi şi relaxaţi, prezenţi, alerţi.

Toate meditatiile active Osho au cel puţin o etapă activă ce implica lucrul corporal– de exemplu: dans, tehnica de respiraţie, scuturarea corpului, exprimare verbală, alergare, râs şi aşa mai departe – care apoi te conduc, uşor şi natural, într-o fază pasivă sau mai multe.
Meditațiile active sunt si un mod plăcut de a vă încheia ziua, deconectandu-vă de la activitatea de peste zi, trezindu-vă corpul și simțurile, centrându-vă in interior, deschizând porți către o stare de relaxare si prezență.
Meditatiile Active Osho au fost concepute pentru a debloca și activa energia vitala naturală ce se regaseste in fiecare dintre noi.

Fiecare sesiune este diferita ca experienta si cuprinde: explicaţie şi demo, efectuarea tehnicii si un ceai cald informal dupa. La sfarsitul seriei vom avea un sharing circle :)  

Despre facilitatori:


Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata cu meditatiile Osho, din 2007 sustinand seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (emotional release), terapie experientiala si trance dance. Kiran s-a specializat de asemenea in Watsu (terapie in apa) si masaj traditional balinez. Colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli (pe care le reprezinta) din domeniul meditatiei, dezvoltarii personale si terapiei experientiale precum OIMR- India, TantraLife - Italia, Humaniversity - Olanda si Trance Dance International - SUA printre altele. Sustine cursuri in Romania (unde locuieste) si frecvent in Germania. Kiran si Jivan au parcurs training-ul de specialitate si sunt certificati de Osho International Meditation Resort sa sustina sesiuni si workshop-uri de meditatii active Osho. 
Pe parcursul anilor au sustinut cursuri in Spania, Rusia, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India. In workshop-urile si sesiunile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, vindecare, profunzime, acceptare si prezenta. 

Contributie participare: 
ALL: 250 lei
1 sesiune meditatie: 50 lei 


*Participarea la sesiunile de meditatii active Osho nu necesita experienta anterioara.
*Va recomandam sa aveti haine confortabile. 

Daca vreti sa organizati workshop-uri de meditatii active Osho in orasul in care locuiti, nu ezitati sa ne contactati. 

OSHO is a registered trademark to OSHO International Foundation used with permission www.osho.com/trademarks

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...