luni, 16 decembrie 2019

TantraMeditation workshop for couples: Living Intimacy@ Bucuresti


Va invitam cu pasiune la workshop TantraMeditation pentru cupluri ce il sustinem in 2020 in Bucuresti@ Hermitage 
*Acest workshop l-am amanat datorita situatiei actuale. Vom anunta nou data a cursurilor TantraMeditation in Bucuresti curand.  
Pana atunci, va invitam in taberele TantraMeditation pentru cupluri, urmatoare are loc intre 22-26 septembrie. 

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, tel/ whatsapp: +40 728 775 498 (Kiran)

***Locurile sunt limitate la 20 de cupluri. Inscrierile se fac in pereche (barbat- femeie) pana pe 2 aprilie si devin valide dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere. 


***Daca nu esti intr-o relatie dar simti o chemare sa participi, te poti inscrie cu un prieten/ o prietena. 



..............................................................................


Pe parcursul weekend-ului vom explora si aprofunda impreuna alchimia intimitatii tantrice prin exercitii de respiratie constienta, meditatii si ritualuri tantra ce sustin mai intai contactarea si apoi transformarea energiei vitale si cresterea starii de prezenta si astfel, a starii de disponibilitate catre intimitate. 
Vom practica meditatii oferite si descrise de Shiva in Vigyan Bhairav Tantra, una dintre cele mai stravechi carti de invataturi tantra in care sunt descrise 112 tehnici de meditatie denumite si '112 cai catre misterul din interiorul tau.'
Vei experimenta cu exercitii de grounding si conectare la corp, senzatii, la momentul prezent, tehnici tantra de meditatie, respiratie si expansiune, miscare/ body awareness, constientizare, reconectare la propria sursa naturala de sensibilitate, iubire si senzualitate.

Vom explora un nou mod de a simti si percepe totul AICI si ACUM, pornind de la (re)conectarea la corp si senzatii, ascultandu-ne corpul si respiratia, experimentand expansiunea perceptiei prin alchimia interioara sustinuta de diferite meditatii si exercitii tantra.





Vei fi ghidat intr-o calatorie interioara jucausa dar si profunda unde, datorita tehnicilor practice si eficiente de tantra, respiratie si meditatie:
- te vei conecta la vitalitatea ta si vei invata cum sa o accesezi cand ai nevoie;
- vei invata tehnici de centrare si de prezenta (cum sa fii prezent) revenind mereu la corp, aducand atentia in corp;
- vei experimenta un nivel mai mare de energie;
- te vei reconecta la propria sursa de sensibilitate/ senzitivitate si senzualitate din corp;
- te vei elibera de stres sau oboseala si vei descoperi exercitii simple si eficiente de relaxare si detensionare;
- vei experimenta expansiunea fiintei tale; 
- te vei redescoperi si simti prin prisma unei experiente noi, unice, relaxante si revelatoare despre tine si viata;
- vei pleca cu zambetul pe buze - reflectia zambetului interior care va emana din tine :)

Va fi o experienta plina de energie, constientizare, vitalitate, sensibilitate, deschidere, transformare si expansiune dupa cum puteti vedea din imaginile de AICI de la workshop-urile anterioare de tantra :)

In tantra, corpul este templul nostru, corpul este templul sufletului. Aceste workshop-uri experientiale iti ofera o ocazie frumoasa de celebrare a templului corpului si sufletului, a naturaletii, a vitalitatii si a esentei fiintei :)

Cursurile de tantra sunt o invitatie la o calatorie si deschidere catre noi insine in primul rand, prin dans, miscare si exprimare corporala, prin meditatie, exercitii tantrice de constientizare corporala si emotionala, tehnici tantra de meditatie si respiratie.


Facilitatori: Kiran si Jivan - sustin cursuri experientiale de tantra si meditatie in Romania si in afara tarii din 2007. Seminariile sustinute de ei sunt 90 % experientiale, oferind un spatiu propice explorarii si transformarii personale, (re)descoperirii si revelarii de sine prin dans, meditatie, tantra, tehnici de respiratie, terapie experientiala, constientizare. Kiran si Jivan sustin impreuna de cativa ani seminarii/ sesiuni de meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (in care includ tehnici emotional release), trance dance. S-au specializat ca facilitatori in institute din India, Italia, Olanda, SUA, Costa Rica si Bali printre altele. Cand lucreaza cu oamenii (in cursuri de grup sau in sedinte individuale) Kiran si Jivan creeaza un spatiu de prezenta, acceptare, onestitate, incredere si confidentialitate.   
Click AICI daca vreti sa vedeti imagini de la programe sustinute de ei.

Aceste workshop-uri experientiale sunt deschise tuturor, de la incepatori la experti, cupluri sau single. De altfel, cursurile Tantra cu Kiran & Jivan se adreseaza tuturor celor interesati de crestere/ transformare personala si de aducerea unei calitati meditative in viata de zi cu zi.

Let's explore a new dimension of intimacy through tantra & meditation!

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...