marți, 15 mai 2012

7 Temple ale Sufletului/ 21-24 Iunie, retreat cu Wilbert Alix in centrul Romaniei!

  
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes but in having new eyes"- Wilbert Alix             


!!!! FOR ENGLISH PRESENTATION CLICK HERE

Intre 21-24 Iunie am organizat un retreat deosebit cu Wilbert Alix in RomaniaCele 7 Temple ale Sufletului- O Calatorie de la Intuneric la Lumina- al 2-lea parcurs experiential cu directorul institutului Trance Dance International si Energizer Training Institute- pentru a doua oara in Romania.
Oamenii au un corp energetic localizat in 7 puncte distincte. Drept urmare, fiecare om are cel putin 7 puncte de vedere sau perspective despre orice. Iluzia este ca avem un singur punct de vedere. 

Pana cand nu percepem viata SIMULTAN prin fiecare din cele 7 puncte de perspectiva este greu sa evoluam. Din acest motiv varsta (experienta) ne poate ghida in cele din urma catre un gen de intelepciune ce ne (con)duce spre maturitate. 

"Dupa parerea mea, o viata din care lipsesc experientele personala profunde ne 'lasa' imaturi. Stiinta numeste aceasta situatie 'neotenie'. Neotenia se intampla atunci cand ducem o viata moderata de restrictii sociale ce limiteaza intelesurile mai profunde ale aspectelor din viata noastra, cum ar fi sexualitatea, cum sa navigam printre valori contradictorii si cum sa depasim subiecte sociale considerate tabu."- Wilbert Alix

Retreat-ul 7 Temple ale Sufletului a creat contextul in care toate aceste forme ale neoteniei au fost explorate. Participantii au calatorit printr-un aspect important din viata lor, insa l-au privit din toate cele 7 perspective. Am folosit diferite calatorii- ritualuri neo-samanice ca o modalitate de a capata experienta si- prin urmare- o perspectiva mai vasta asupra vietii. Rezultatul: o incredere profunda in faptul ca raspunsul la intrebarile noastre cele mai importante este mereu in interiorul nostru. Experienta fiecarui participant a fost unica si- in concordanta- va aduce dupa ea o expansiune a constientizarii legate de sufletul individual si despre ce vrea sa comunice scopul sufletului.



Despre Wilbert Alix
www.trancedance.com

Un om extraordinar, cu o experienta de peste 40 de ani in 'domeniul' redescoperirii de sine si transformarii personale, Wilbert este recunoscut international ca un vindecator contemporan si profesor maestru in psihologia progresiva si neo-samanism. O prezenta proeminenta in stiinta psihologiei centrate pe corp (body centered), prezentarile si cursurile pe care le sustine sunt impregnate de profunzime intelectuala si de o intuitie unica in ceea ce priveste relatia dintre metodele traditionale de vindecare samanica, psihologia progresiva (spirituala) si stiinta moderna. 
Wilbert reprezinta a 5-a generatie nativa din New Orleans...este nascut intr-o cultura bogata in ritualul trance, muzica sacra si dans ecstatic. Muzical influentat de cultura comunitatii de Black Indians, si-a petrecut anii de 'formare' experimentand in interiorul lumilor vibrante cu ritm si ritualuri ce s-au nascut din alaturarea complexa dintre traditiile din regiunea Marii Caraibilor, cele afro-cubaneze si amerindiene. Fiind si academician, Wilbert a explorat misticismul transformator oriental, psihoterapia contemporana, medicina occidentala si tehnicile vindecatoare din ritualurile samanice...toate incepand cu 1968. 
Wilbert este solicitat frecvent la conferinte profesioniste in domeniu si sustine programe educationale in stiinta mintii/ corpului (mind/ body) pentru persoane fizice si companii.

Click AICI daca vrei sa asculti interviuri cu Wilbert Alix. 


Mai jos, testimoniale de la Experienta Mitologiei Dinamice- primul curs pe care Wilbert l-a sustinut in Romania in dec. 2011:

"Pot spune ca intalnirea cu Wilbert a fost una dintre intamplarile importante ale vietii mele. Ceea ce a propus el a avut rolul nu doar de a ma conduce intr-una dintre zonele subconstiente total neaccesibile si neexplorate pana in acel moment ci, mai important, m-a facut sa inteleg (asa cum aveam mare nevoie, dar nu reuseam) sursa traumatica a multor probleme si pattern-uri care mi-au ingreunat existenta. Gratie unei ghidari extrem de profesioniste si atente am putut plonja in momente demult 'uitate' de minte, insa mi-am descoperit un corp care nu a uitat absolut nimic si care a reactionat dincolo de orice fel de asteptari pe care mintea le-ar fi putut crea. M-am putut descoperi pe mine intr-unul dintre cele mai vulnerabile momente ale vietii mele, am reusit s adau un sens la ceea ce putea sa ramana una dintre marile enigme existentiale, dar cu efecte distrugatoare pentru mine. Wilbert m-a ajutat sa inteleg acel 'de ce?' care nu mi-a dat pace ani de zile. Wilbert mi s-a parut un terapeut in adevaratul sens al cuvantului. A stiut cand sa fie matern si sa protejeze, a stiut cand sa fie patern si sa ghideze, a reusit sa ma faca sa privesc si s ainteleg ritualul samanic dincolo de mituri. Wilbert m-a ajutat sa cobor in propriul 'iad' al fiintei mele pentru a-mi infrunta astfel proprii monstri; tot el a fost cel care , apoi, mi-a intins o mana de ajutor si m-a scos afara, de data asta cu o intelegere superioara asupra detaliilor existentei mele de pana atunci. M-a facut sa experimentez la cel mai profund nivel insa- cel mai important pentru mine- Wilbert m-a ajutat sa inteleg, sa dau un sens. Sa repar! Talentul sau de terapeut m-a ajutat sa repar in adevaratul sens al cuvantului si sa trec mai departe. Pentru asta voi ramane recunoscatoare acestei intalniri pe care viata mi-a facut-o cadou."- Lore

"Experienta traita in cadrul workshop-ului din decembrie a fost una dintre cele mai profunde prin care am trecut vreodata. Am calatorit intr-un spatiu din interior despre care nu stiam ca exista. Am scos la lumina temeri, traume si rani pe care, incet, incet am inceput sa le vindec. Wilbert (impreuna cu Kiran si Jivan) a creat un cadru in care m-am simtit in siguranta sa explorez si sa intru in contact cu unele dintre cele mai mari frici cu care traiesc, sa le vad, sa le acord spatiu sa existe astfel incat sa nu imi mai controleze viata. Am intrat de asemenea in contact cu o mare bucurie si pace interioara, am simtit ce inseamna sa ma bucur cu adevarat ca sunt vie, am experimentat momente de prezenta deplina, de parca vedeam prima data cand vedeam realitatea asa cum este ea, cu toata fericirea de care eram in stare. 
Ma bucur din suflet ca Wilbert revine in Romania si abia astept sa ma las purtata prin taramurile magice din interiorul fiintei mele. Le sunt recunoscatoare lui Kiran si Jivan pentru ca organizeaza al doilea workshop cu Wilbert si astfel imi dau posibilitatea sa-mi continui aceasta calatorie..."- Kashi  

"In dec 2011, participand la acest curs cu Wilbert, am avut experienta cea mai profund transformatoare pe care am trait-o pana acum. Wilbert e minunat...Soul Hunting este unul dintre ritualuri pe care el le faciliteaza. Suna atat de incredibil si totusi exact asta am trait: recuperarea unei bucati de suflet pierduta din cauza traumelor. Am recuperat ceva extraordinar despre mine si viata mea. Acum sunt intregita cu o piesa esentiala a sufletului. Relatia mea cu oamenii si cu viata a suferit o transformare speciala, in sensul apropierii si caldurii, a comunicarii si a te simti 'acasa'. Multumesc Wilbert si de-abia astept sa pornesc in uimitoarea aventura a celor '7 Temple ale Sufletului'! Multumesc din inima lui Kiran si Jivan pentru ca fac posibila aceasta minune."- Nirala

Program 7 Temple ale Sufletului
- Joi, 21 iunie: 10.00- 23.00 
- Vineri & Sambata: 08.00- 22.30
- Duminica: 08.00- 17.00 

* cu pauze de mese si de odihna/ relaxare in aer liber

Curs rezidential, la munte, la 180 km de Bucuresti. Mai jos, cateva imagini ale pensiunii si natura inconjuratoare :) Pentru mai multe imagini, CLICK AICI  










Info: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, 0728 775 498 (Kiran) 

In incheiere, doua filmulete scurte si la subiect despre Soul Hunting si Trance Dance, ritualuri pe care le-am explorat in acest (par)curs. 



                                         

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...