marți, 23 noiembrie 2010

Vindecarea emotiilor prin miscare, dans si exprimare: Heartbeat- A Taste of Freedom, workshop cu Sangeet, 09-12 Dec '10/ 5 Rhythms- 2nd level

Aloha, prieteni!

Mai e putin pana vom explora impreuna Heartbeat- A Taste of Freedom (Bataia inimii- Gustul libertatii) - ultimul workshop cu Sangeet ce va avea loc in Bucuresti in acest an intre 09-12 Dec.
Al doilea nivel – lucrul cu „bătaia inimii” (sau „lucrul din „Heartbeat”), este despre vindecarea emoţiilor prin mişcare, dans şi exprimare, şi este deschis celor care au încheiat cel puţin un workshop de „Valuri” („Waves”) de week-end cu un profesor autorizat de 5 Ritmuri.

„Heartbeat” este despre a găsi înlăuntrul nostru locuri ce vibrează cu iubire-de-sine şi acceptare, astfel încât să putem construi o fundaţie pentru a redescoperi unicitatea noastră.
Este al doilea nivel al lucrului cu cele 5 Ritmuri, în care putem crea un mediu sigur şi în care suntem sprijiniţi, în propriul nostru ritm, să explorăm, să simţim, să dansăm şi să exprimăm părţile care adesea rămân în umbră sau complet ascunse, aducându-ne înapoi într-un loc de echilibru interior şi întregire...

„Gustul libertăţii noastre” este o călătorie care începe prin a obţine uşor o senzaţie a ceea ce ESTE în acest moment, întorcându-ne la o conexiune iubitoare profundă cu corpurile noastre şi cu Pământul din care facem parte. Apoi ne (a)ducem prezenţa in Focul nostru interior, învăţând din nou să trezim, să rămânem în, şi să ne bucurăm de propria noastră putere.

Următoarea etapă este…când începem să devenim conştienţi şi să ne scuturăm de bagajul inutil al multor ani, care poate că ne-a ţinut izolaţi şi amorţiţi şi incapabili să ne simţim inimile, suntem capabili să deschidem porţile către propria noastră creativitate, recunoscători că suntem vii şi că simţim.
Ajungând în cele din urmă la un loc în care putem face pace cu noi înşine, profund mişcaţi şi redescoperind un spaţiu în interior care ne hrăneşte, asta poate fi ceva destul de simplu şi totuşi miraculos.

Adesea, ce descoperim prin şi în acest dans şi lucru cu mişcarea, poate fi o experienţă puternică de vindecare, şi cu paşi mici şi o practică regulată, putem de asemenea să fim capabili să învăţăm sa recream viaţa noastră de zi cu zi într-un mod care este mai întregitor, echilibrat şi armonios.

**Locuri limitate!**

Pentru alte detalii & inscrieri:
0722 555 676 (Jivan, in English :), studio_experimental@yahoo.com
0749 777 999 (Delia), deliatalos@gmail.com

TantraMeditation workshop: Corp~Simturi~Energie, 14-15 Septembrie@Bucuresti

'Again and again the sacred texts tell us that our life's purpose is to understand and develop the power of our spirit, a power t...