luni, 22 octombrie 2018

Talking to Your BodyMind~OSHO Meditative Therapy cu Kiran@ Bucuresti

*OSHO Reminding Yourself of The Forgotten language of Talking to Your BodyMind
~parcurs de 7 zile consecutive

Va invitam sa experimentati ultima terapie meditativa creata de Osho, un proces profund de relaxare si meditatie ghidata ce ne reconecteaza cu intelepciunea corpului si capacitatea naturala de regenerare a corpului. Vom explora o terapie meditativa ce ne ajuta sa (re)invatam sa folosim conexiunea corp-minte pentru a ne sustine sanatatea si bunastarea.


Comunicarea cu corpul, ascultarea mesajelor corpului este o metoda ce se practica din timpuri stravechi in Tibet. Osho a revitalizat si actualizat multe din aceste metode, facandu-le accesibile omului contemporan.

Talking to the BodyMind dureaza 7 zile (dimineti) consecutive si hraneste imprietenirea cu corpul si mintea noastra.
Pe parcursul cursului participantii sunt ghidati sa vorbeasca direct cu corpul lor si prin aceasta reconectare sa isi retrezeasca si mobilizeze energia interioara creativa si vindecatoare si sa imbine relaxarea cu constientizarea. Astfel invatam sa vorbim bland si constient cu orice durere sau simptom ce ne aduce durere in corp si/sau in viata.

Acest parcurs iti ofera ocazia sa inveti cum sa comunici cu corpul si cu mintea ta la nivel profund, sa iti (re)activezi propria putere interioara vindecatoare (vindecatorul interior) si s aiti oferi tie zilnici minim o ora de relaxare profunda si (re)conectare la tine.

Fiecare sesiune este diferita si include: 10 min de prezentare, 20 de min de pregatire/incalzire corporala prin miscare si exercitii de respiratie, 1 ora Talking to the BodyMind. Procesul dureaza 7 zile consecutive si lucreaza din ce in ce mai profund de la o zi la alta.


Kiran faciliteaza aceasta terapie meditativa cu multa prezenta, (com)pasiune si blandete. 

Investitia ta: 480 lei
*Contributia include: materiale folosite pe parcusrul procesului, selectie de ceaiuri organice, fructe si snacks-uri sanatoase ce vor fi savurate in fiecare dimineata dupa proces

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, WhatsApp +40 728 775 498 

*Inscrierea devine valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.
*Locurile sunt limitate la 30 de participanti.

*OSHO este marca inregistrata folosita cu permisiunea OSHO International Foundation www.osho.com*


TantraMeditation workshop: Corp~Simturi~Energie, 14-15 Septembrie@Bucuresti

'Again and again the sacred texts tell us that our life's purpose is to understand and develop the power of our spirit, a power t...