vineri, 6 iulie 2018

Corp, Simturi, Energie~ Workshop experiential de Tantra cu Kiran & Jivan, 8-9 Septembrie@ Bucuresti

"The outer man can never fit with your inner man and the outer woman can never be absolutely the same as your inner woman. Tantra says: There is no way to be satisfied with the outer; you will have to move inward. You will have to find your inner woman and inner man. You will have to attain to a sexual intercourse inside."- Osho, The Tantra Vision


Va invitam cu pasiune la urmatorul workshop experiential de Tantra ce il sustinem in Bucuresti pe 8-9 septembrie @ Hermitage
Vom experimenta exercitii de grounding si conectare la corp, senzatii, la momentul prezent, tehnici tantra de meditatie, respiratie si expansiune, dans, body awareness, constientizare, reconectare la propria sursa de sensibilitate, iubire si senzualitate.

Vom explora un nou mod de a simti si percepe totul AICI si ACUM, pornind de la (re)conectarea la corp si senzatii, ascultandu-ne corpul si respiratia, experimentand expansiunea perceptiei prin alchimia interioara sustinuta de diferite meditatii si exercitii tantra.


Vei fi ghidat intr-o calatorie interioara jucausa dar si profunda unde, datorita tehnicilor practice si eficiente de tantra, respiratie si meditatie:
- te vei conecta la vitalitatea ta si vei invata cum sa o accesezi cand ai nevoie;
- vei invata tehnici de centrare si de prezenta (cum sa fii prezent) revenind mereu la corp, aducand atentia in corp;
- vei experimenta un nivel mai mare de energie;
- te vei reconecta la propria sursa de sensibilitate/ senzitivitate si senzualitate din corp;
- te vei elibera de stres sau oboseala si vei descoperi exercitii simple si eficiente de relaxare si detensionare;
- vei experimenta expansiunea fiintei tale; 
- te vei redescoperi si simti prin prisma unei experiente noi, unice, relaxante si revelatoare despre tine si viata;
- vei pleca cu zambetul pe buze - reflectia zambetului interior care va emana din tine :)


Va fi o experienta plina de energie, constientizare, vitalitate, sensibilitate, deschidere, transformare si expansiune dupa cum puteti vedea din imaginile de AICI de la workshop-urile anterioare de tantra :)

In tantra, corpul este templul nostru, corpul este templul sufletului. Aceste workshop-uri experientiale iti ofera o ocazie frumoasa de celebrare a templului corpului si sufletului, a naturaletii, a vitalitatii si a esentei fiintei :)

Cursurile de tantra sunt o invitatie la o calatorie si deschidere catre noi insine in primul rand, prin dans, miscare si exprimare corporala, prin meditatie, exercitii tantrice de constientizare corporala si emotionala, tehnici tantra de meditatie si respiratie.


Facilitatori: Kiran si Jivan (foto by Ishka Michocka)colaboreaza cu Radha (fondatoarea scolii TantraLife) din 2004 si sustin cursuri experientiale de tantra si meditatie in Romania si in afara tarii din 2007. Seminariile sustinute de ei sunt 90 % experientiale, oferind un spatiu propice explorarii si transformarii personale, (re)descoperirii si revelarii de sine prin dans, meditatie, tantra, tehnici de respiratie, terapie experientiala, constientizare. Kiran si Jivan sustin impreuna de cativa ani seminarii/ sesiuni de meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (in care includ tehnici emotional release), trance dance. S-au specializat ca facilitatori in institute din India (Osho International Meditation Resort), Italia (TantraLife), Olanda (Humaniversity), SUA (Trance Dance International) si Costa Rica (Watsu Costa Rica, afiliata la Watsu International) printre altele. Cand lucreaza cu oamenii (in cursuri de grup sau in sedinte individuale) Kiran si Jivan creeaza un spatiu de prezenta, acceptare, onestitate, incredere si confidentialitate.   
Click AICI daca vreti sa vedeti imagini de la programe sustinute de ei.

Aceste workshop-uri experientiale sunt deschise tuturor, de la incepatori la experti, cupluri sau single. De altfel, cursurile Tantralife se adreseaza tuturor celor interesati de crestere/ transformare personala si de aducerea unei calitati meditative in viata de zi cu zi.

Contributia ta:
560 lei
*include participarea, materiale workshop, apa si ceaiuri organice, fructe, snacks-uri bio

 Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, 0728 775 498 (Kiran)

***Locurile sunt limitate la 40 de participanti. Inscrierile devin valide dupa achitarea costului de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere***

Let's explore the dimension of tantra & meditation!

Corp, Simturi, Energie~ Workshop experiential de Tantra cu Kiran & Jivan, 8-9 Septembrie@ Bucuresti

"The outer man can never fit with your inner man and the outer woman can never be absolutely the same as your inner woman. Tantra sa...