joi, 11 ianuarie 2018

Meditatia Sociala AUM Humaniversity cu Jivan & Kiran: 9 Dec@ Berlin, 15 Dec@ Stuttgart

“…free your pain into love…”

          "Accept yourself in tremendous gratitude
            Whatsoever is, and it can’t be otherwise.
       So don’t fight with it."
      -OSHO, Unio Mystica, vol. 1

Next Humaniversity AUM Meditation experiences we lead will be in Berlin@Osho Studio on Dec 9th and in Stuttgart@Das Tanzen on Dec 15th! 
Bookings: Kiran.Jivan.Info@gmail.com 

Check Kiran & Jivan FB Page to be updated with our events:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/

AUM este o tehnica intensa de lucru pe corp, stari si emotii, o calatorie ghidata catre inima ta si spatiul de tacere interioara folosind respiratia, exprimarea, miscarea, dansul, imbratisarea, interactiunea intr-un cadru in care fiecare participant se sustine unul pe celalalt sa fie real si autentic. Meditatia AUM Humaniversity dureaza 3 ore.

AUM- Awareness Understanding Meditation (Constientizare Intelegere Meditatie)- a fost creata in 1989 de Veeresh, unul dintre discipolii iubiti de Osho (un maestru mistic din India) si recunoscut terapeut in toata lumea, fondatorul Institutului OSHO Humaniversity din Olanda.  Dorinta lui este de a-i ajuta pe ceilalti sa-si exprime emotiile si sa-si dezvolte constientizarea personala. Veeresh insusi este un terapeut innovator, o fiinta fascinanta ce inspira multi oameni. El a creat multe procese terapeutice, incluzand Meditatia AUM si alte Meditatii Sociale.AUM este prima meditatie sociala pe care Veeresh i-o dedica lui Osho in semn de recunostinta fata de maestrul lui.

Meditatia AUM Humaniversity are la baza intelegerea faptului ca pentru a fi tacuta, mintea occidentala are nevoie mai intai sa scape de tensiune si stress.
AUM este o meditatie foarte activa si interactiva, ce dureaza 2 ore jumatate si are 14 etape ce te poarta intr-o calatorie dinamica in adancurile fiintei tale, facand un zig-zag printre polaritatile vietii catre constientizarea emotionala. Toate etapele sunt acompaniate de o muzica special creata, deseori energetica. Majoritatea etapelor dureaza intre 10-15 minute. Intregul process este clar explicat si demonstrat, participantii sunt ghidati in fiecare etapa.

Prin interactiune si meditatie participantul calatoreste prin intreg spectrul emotiilor umane, trecand de la ura la iubire, de la tristete la bucurie, de la plans la ras, de la nebunie la dans soft, de la tacere la imbratisare, explorand intensitatea tuturor sentimentelor.
Prin lucrul cu corpul, exprimare si eliberare emotionala, exercitii de bioenergie, dans si encounter vei trece de la o extrema la alta, pentru a ajunge in final la o tacere interioara profunda.

AUM este un dus emotional ce invigoreaza si improspateaza, un proces de exprimare si celebrare a vietii in primul rand :) Despre facilitatori: 
Jivan (Portugalia) si Kiran (Romania) impartasesc viata, iubirea, meditatia si lucrul cu oamenii in seminarii, intalniri si sesiuni de explorare, dezvoltare, transformare si (re)descoperire personala de 10 ani. 
Metoda pe care o impartasesc - cu cei dornici de explorare, autenticitate, constientizare si relaxare in viata de zi cu zi- include meditatia, miscarea, dansul, terapia experientiala, lucrul pe corp-simturi-emotii, respiratia constienta. Jivan si Kiran s-au specializat ca facilitatori (traineri) in institute din India (la Osho International Meditation Resort), Italia (TantraLife), S.U.A. (Trance Dance Internationl) si Olanda- la Institutul si comunitatea terapeutica Osho Humaniversity cu care lucreaza si colaboreaza din 2008 si pe care il reprezinta in Romania.

Contributie: 100 lei (80 lei studenti)

Info & inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, 0728 775 498 (Kiran)

Participarea este admisa doar dupa ce va inscrieti pe mail sau la telefon si aveti confirmarea noastra.
Daca nu ati mai facut AUM sau nu ati participat la nicio alta sesiune sustinuta de Kiran si Jivan, pentru participare este nevoie de o convorbire personala.

Shaman's Heart~ TranceDance Meditation Journeys with Kiran & Jivan: 11 Dec@ Berlin, 14 Dec@ Stuttgart, 21 Dec@ Bucharest

„Trance Dancing fills you with PASSION, ENERGY and the ECSTASY OF LIFE. We call our 'soul parts' home to our bodies, where they ...