sâmbătă, 14 aprilie 2012

Curs Humaniversity in Romania: Explorarea Sinelui cu Geetanand, 19-22 Aprilie


"I believe that everybody who comes with a positive intention to this group will find answers that will support them to go farther in their life"- Geetanand

Studio Experimental & friends au organizat al 3-lea curs Humaniversity ce a avut loc in Romania intre 19-22 aprilie. De data asta Geetanand- un terapeut special de la Humaniversity- ne-a ghidat printr-un (par)curs deosebit: Odiseea lui Zorba Buddha- Explorarea Sinelui.


Conform vechii drame grecesti, tragedia apare cand un erou este invins de intamplarile din viata lui. Pe de alta parte, comedia este atunci cand eroul invinge toate situatiile din viata.

Imagineaza-ti ca ai muri pe neasteptate si ai posibilitatea sa-ti revezi viata- familia, munca, relatiile, tot ce ai trait. Ai considera ca ai trait o comedie si ai zice "Wow, am avut o viata uimitoare!" sau ai considera ca ai trait o tragedie si ti-ai zice "De-as fi putut sa traiesc altfel..."

In Occident am invatat sa ne focalizam pe bunastarea materiala, fiind (pre)ocupati sa cream despre noi  o imagine ce nu reflecta neaparat cine suntem intr-adevar in interiorul nostru. Orientul este recunoscut pentru frumusete, estetica, meditatie si constientizarea lumii interioare.

In acest workshop accentul s-a pus pe explorarea viziunii interioare, combinand Occidentul cu Orientul. Ne-am indreptat atentia in interior si ne-am pus urmatoarele intrebari: "Cine sunt?", "Cum ma simt?", "Ce nevoi emotionale am?" si "Ce ma face fericit?".

Prin meditatii sociale, exprimare emotionala si diferite alte metode din terapia Humaniversity - toate create de Veeresh, fondatorul Institutului OSHO Humaniversity- am constientizat si depasit obstacole din trecut ce ne opresc sa ne deschidem inima si am (re)invatat sa ne conectam cu sentimentele si emotiile noastre (d)in prezent. Cheia este in inima noastra.

Scopul acestei explorari a fost transformarea prin puterea vindecatoare a iubirii. 

Programul s-a desfasurat astfel:

19 aprilie: 19.00- 21.30- seara introductiva 
20 aprilie: 18.00- 21.00
21 aprilie: 09.00- 19.00
22 aprilie: 09.00- 18.00

Locul desfasurariiStudio Experimental, Hrisovului 2A

Info: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, 0728 775 498 (Kiran)

Despre Geetanand

Este unul dintre terapeutii Humaniversity foarte apreciati pentru intensitatea, sinceritatea si energia speciala pe care o creeaza in cursurile pe care le sustine. Geetee este trainer pentru staff-ul Humaniversity, consilier la Therapist Training si Student Program, trainer in terapia Encounter, Flushing si programul Tan- Ju.

Iata ce spun participantii despre Geetee:
"Energie puternica, extrem de autentic, vulnerabil, si probabil cel mai motivant sharing personal pentru a determina o schimbare - din ce am experimentat in grupurile conduse de Geetee!"- Ana Maria Ocnarescu

"Geetee este un terapeut extrem de puternic, profund si sensibil. In grupurile lui, nu am avut alta sansa decat sa fiu totala. Sa ma scufund in mine, sa ma inteleg, accept si iubesc asa cum sunt. M-am simtit incurajata, tinuta de mana cu intelepciune si iubire."- Anda Hobai

In tot ceea ce face ii place sa creeze intensitate si profunzime combinate cu o inima iubitoare, blandete, prietenie si umor. Geetee lucreaza cu eliberarea blocajelor emotionale, encounter, interactiune sociala, putere personala si spatiul de maraton - recunoscut ca marca Humaniversity (n.n. intr-un spatiu de maraton nu se doarme aproape deloc pentru cateva nopti :).
Mai mult decat un terapeut special, Geetee este un prieten cu o inima mare, un tobosar pasionat si ii place foarte mult muzica trance si house.
"Vreau sa-i sprijin pe oameni sa traiasca o viata implinita si fericita. Simt ca pot contribui la viziunea Humaniversity ajutand la crearea unei lumi mai frumoase pentru noi toti.
Iubirea este scopul muncii mele, prietenia este calea si constientizarea este cheia.
Iubesc spiritul lui Zorba Buddha! De-abia astept sa impartasim cateva momente impreuna si sa va ofer prietenia mea."- Geetanand


"Zorba este iubire, Buddha este constientizare. Cand esti "Zorba Buddha" atingi cel mai important apogeu care este posibil in aceasta existenta."- Osho, Spiritul Rebel

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy, 29.11- 4.12@ Romania

  "Tantric experience is possible only if you move deep into MEDITATION, otherwise not. When you become very very still, silent, aware,...